FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Vad är Royal Camping?

Royal Camping är ett av KAMA Fritids varumärken som specialiserar sig på glamping och hjälper dig att sätta en gnistrande guldkant på din campingupplevelse. Välj mellan ett noga utvalt sortiment med produkter för hela familjen. Royal Camping är ett mycket uppskattat varumärke bland campare men passar självklart lika bra hemma som på semestern.

Vad är Glamping?

Glamping är en förkortning av ordet ”glamorous camping,” vilket på svenska kan översättas som ”lyxig camping.” Det är en form av camping där komfort och lyx står i fokus, snarare än att bara vistas i naturen. Glamping ger människor möjligheten att uppleva naturen och utomhuslivet på ett bekvämt och sofistikerat sätt.

Hur beställer jag hem Royal Campings produkter?

Du kan enkelt beställa alla Royal Camping produkter fraktfritt till din närmaste KAMA Fritid återförsäljare som erbjuder order to store. Hitta din närmaste order to store- återförsäljare här: KAMA Fritid- OTS

Vad händer när jag beställt mina produkter?

När du beställt produkter från KAMA Fritid kommer dessa att skickas fraktfritt till vald Order to store – Kama Fritid återförsäljare. Återförsäljaren kommer i sin tur kontakta dig så fort varorna finns att tillgå i butiken. 

Jag har ångrat mig och vill göra en retur, hur gör jag?

För returer hänvisar vi dig till den återförsäljare som du valt att hämta dina varor hos. De kommer att hjälpa dig att genomföra din retur. 

Jag har fått en defekt vara och önskar reklamera denna, hur gör jag?

För  reklamationer hänvisar vi dig till den återförsäljare som du valt att hämta dina varor hos. De kommer att hjälpa dig att genomföra din reklamation. 

Hittar du inte svaret på din fråga?

Om du har frågor eller funderingar som du inte finner svaret på här är du alltid varmt välkommen att kontakta oss!